Kurs Pevonia

 

Pevonia grunnkurs:

Under dette kurset går vi igjennom Pevonias filosofi, de fantastiske GLOW-produktene, samt GLOW-behandlingen. Du vil også få en oversikt over de essensielle ansiktsproduktene og en sniktitt på nyheter som er kommet inn. Kurset passer for deg som nettopp har startet opp med Pevonia eller for deg som lurer på om Pevonia passer din arbeidsplass. Lunsj er inkludert.

 

Pevonia Spesiallinjer:

Kurset går igjennom spesiallinjene (anti-age) i Pevonia. Det vil legges vekt på kunnskap rundt aldrende hud og hva vi kan gjøre for bremse utviklingen av aldringstegn. Dette kurset kan tilpasses noe etter behov og kan gå dypere inn på linjene deltagerene ønsker vite mer om. Spesiallinjene til Pevonia er: Stem cell, Power repair, Micro Retinol , Lumafirm og RS2. Lunsj er inkludert.

 

Pevonia kropp:

På kurset får du innføring i Pevonias filosofi og vi går igjennom kroppsproduktene og de mest vanlige profesjonelle kroppsbehandlingene. Kurset kan tilpasses noe utifra ønske fra kursdeltagere. Etter lunsj har vi praktisk øving på kroppsbehandling. Lunsj er inkludert.

 

 

Pevonia Tema:

Temakursene er kurs-tid vi har satt av til deg som allerede jobber med Pevonia og som søker påfyll. Ta kontakt med din salgsrepresentant for oppsett av din inspirasjonsdag sammen med oss.