Våre kurs

Tid for kunnskap!

Kokong arrangerer kurs i samtlige av sine serier. Kursene gir en grundig innføring i den enkelte serie, og de behandlinger som er utviklet for flere av seriene. Kokong sørger for en god lunsj til samtlige kursdeltagere på kursdagene. Samtlige kursdeltagere vil også, som vanlig, motta et godt kurstilbud, samt relevant og virkningsfullt salgs- og markedsmateriell for den enkelte serie til bruk i salongen.

For heldagskurs vil lunsj være inkludert. Sjekk ut vår kursplan under og meld deg og dine ansatte på i dag.


Pevonia | Naturlige ingredienser. Profesjonelt resultat

Pevonia er verdensledende og de første som utviklet en spa og hudpleieserie for profesjonelle elitespa og hudpleiesalonger. Foruten sitt fantastiske utvalg av spa - og hjemmespa-produkter utmerker selskapet seg med sin store anti-age-serie for alle hudtyper, uansett alder og etnisitet. Produktene er basert på de tryggeste og mest effektive ingrediensene som finnes - i naturen. Ved å kombinere naturlige, biologiske og marine ingredienser med avansert teknologi har Pevonia skapt en sunn, naturbasert hudpleieserie med en absorbering, effektivitet og dybdevirkning som gir fremragende resultat.

TRYKK HER FOR MER INFO

PÅMELDING

[comfort zone] | SKIN, SCIENCE, SOUL

På et laboratorium i Parma lages i dag et av de mest nyskapende og moderne hudpleiemerkene. [comfort zone] tilfører butikken din det ypperste innen italiensk kvalitet, nytelse og design. Produktene forener hudpleie, velvære og ritualer på en enestående måte. Hver produktgruppe er profilert mot ulike kundegrupper og behov gjennom naturlige ingredienser fra jordens kilder. Dette er unike, naturbaserte hudpleieserier skreddersydd for moderne livsstilsmennesker; nyskapende , tiltalende og en pryd for butikken din.

TRYKK HER FOR MER INFO

24.oktober
HVA: Grunnkurs ansikt
NÅR: kl. 10:00-17:00
HVOR: Oslo

PÅMELDING

Skin Regimen | fast living - slow aging

Skin Regimen er utviklet for det travle og urbane bymennesket som ønsker å være den beste versjonen av seg selv i en hverdag med stress, forurensing og andre uunngåelige faktorer ved det moderne bylivet. Moderne plantekemiske formler målrettes mot de vanligste stressrelaterte tegnene; dehydrering, blass og grå hud, rynker og andre imperfeksjoner, og gjenskaper de optimale forholdene for en sunnere, glødende hud i lengre tid.

25. oktober
HVA: Skin Regimen
NÅR: 10:00-17:00
HVOR: Oslo

PÅMELDING

Tromborg | Lys, nordisk eleganse

Tromborg er blitt et toneangivende merke i moteblogger og motemagasiner. Serien, som er utviklet av den danske makeup-artisten, stylisten og kosmetologen Marianne Tromborg, har høstet anerkjennelse for sin lyse, nordiske eleganse. Tromborg har skjønt dagens interesse for egenart, økologi og design. Hun har skapt en ren naturkosmetikk-serie, som er blitt noe av det mest delikate, trendy og vellykkede på markedet. Serien er enkel og liten, men mulighetene er uendelige. Derfor er denne serien et ypperlig valg for deg som ikke ønsker å starte for stort. Tromborg er en opplevelse av nordisk skjønnhet, lekkert design og en forfriskende fornyelse for kundene dine ..

TRYKK HER FOR MER INFO

20. september
HVA: Hud
NÅR: 09:00-12:00 eller 13:00-16:00
HVOR: Bergen

21. september
HVA: Praktisk makeup
NÅR: 09:00-12:00 eller 13:00-16:00
HVOR: Bergen

28. september
HVA: Praktisk makeup
NÅR: 09:00-12:00 eller 13:00-16:00
HVOR: Oslo

PÅMELDING


Semilac | Moderne negldesign. Profesjonelt resultat

Semilac er et ledende polsk brand som tilbyr manikyrprodukter av beste kvalitet. Semilac er alltid på toppen av de nyeste trendene, og tilbyr en bred samling av nydelige farger. Deres produkter inneholder en innovativ SEMILAC® UV hybrid neglelakk, som kombinerer Gel UV og neglelakkens egenskaper. Den er tilgjengelig i mer enn 150 farger, er av høy kvalitet og er et profesjonelt produkt med spesielt utvalgte pigmenter som gjør fargen intens opp til 4 uker.


 

KURSSTED

OSLO: Bogstadveien 27 B 2. etg, 0355 Oslo
BERGEN: Lars Hilles gate 30, Bergen Sentrum
STAVANGER: Ikke fastsatt - ta kontakt
TRONDHEIM: Ikke fastsatt - ta kontakt
KRISTIANSAND: Ikke fastsatt - ta kontakt

PÅMELDING: kurs@kokong.net

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Påmelding

 

[/span4]
[/row]