Produkter

Kokong kan bety en ny vår for salongen din

Vi tilbyr produkter og tjenester som skal styrke virksomheten din, åpne nye muligheter og få din hudpleiesalong til å blomstre.

Kokong er støttespiller og samarbeidspartner for deg som vil drive en moderne, profesjonell hudpleiesalong. Vi er en produktleverandør som kan tilby salongen din et komplett, attraktivt og lønnsomt produktspekter. Vi har systemer for salg, vareeksponering og markedsføring, for å gi enda bedre lønnsomhet. Velger du Kokong kan vi vise deg hvor stort inntjeningspotensiale du har på produktsalg i din salong. Vår erfaring tilsier at produktsalget kan bli 40-50% av omsetningen i salongen. Med Kokong som leverandør får du grundig og profesjonell opplæring i behandlinger knyttet til våre produkter. På den måten bidrar vi til å utvikle et høyt faglig nivå blant dine terapeuter og, ikke minst, holde salongen din oppdatert på nye behandlingstilbud. Attraktive produkter er også en effektiv måte å rekruttere nye behandlingskunder til salongen. Kokong viser deg hvordan du kan tilrettelegge populære aktiviteter og events som trekker folk til salongen din og skaffer deg nye kunder.

Føler du at du har nådd grensen for hva din salong har kapasitet til å omsette på behandlinger? La Kokong få vise hvordan vi kan bidra til godt produktsalg og betydelig bedre lønnsomhet.

Kokong kan tilby deg et bredt og kompletterende utvalg av unike produkter, som gir kundene dine muligheter til å velge velrenommerte merkevarer innen spa, hud- og kroppspleie, make up, velvære- og livsstilsprodukter.

Fakta: Kokong er eneforhandler i Norge for følgende produktserier:
[comfort zone] luksus spa-produkter, fotpleieserien SatisFeet, italienske Skin Regimen, Tromborg økologisk make-up og kroppspleie, Revolution Line ansiktspleie, Semilac, Xenitalia og Lemi utstyr for spa og hudpleiesalonger.

Våre produktserier er blitt valgt som fagprodukter på Nordisk Hud & Spa Akademi. Deres kvaliteter og egenskaper er derfor pensum i utdanningen av morgendagens hudterapeuter i Norge.

logo_tromborg_s
logo_revolution_s
logo_comfort_s