Tromborg

Untitled-1

Skandinavisk eleganse

Organisk og naturlig • balanse mellom skjønnhet og natur • In-house vitenskap

Jeg har skapt Tromborg Professional Make Up, Tromborg Scandiavian Mood og Tromborg Treatment er basert på min egen filosofi om skjønnhet: Det skal være enkelt og stilrent å se bra ut – og det skal gå raskt å legge sin makeup.

Tromborg Professional Make-up er satt sammen slik at alt er lett å bruke og passer sammen med hverandre. Du får et feilfritt resultat hver gang. Det finnes ikke 200 farger å velge blant, jeg har kun valgt det beste av det beste. Det skal være enkelt og gå raskt å se vakker ut, og være like enkelt i alle aldersgrupper.

Tromborg mineral makeup er laget av den reneste kvalitet og helt naturlig. Du får alle muligheter til å bli din egen makeup artist. ”Less is more”. Slik har jeg laget makeup i 17 år. Min stil er ikke et supermalt utseende, men et lekkert og naturlig utseende. Produktene er ikke tunge og maskete, men lette og gjennomsiktige, både i tekstur og farge.

Tromborg Scandinavian Mood og Tromborg Treatment matcher min skjønnhets filosofi -enkel og tilgjengelig, og med fokus på velvære. Når du pleier huden din, er det viktig at du kan stole på hva du legger på ansiktet. Dette er det som ligger bak Tromborg Treatment og Scandinavian Mood filosofien: Vitenskap og natur - de reneste ingredienser og sunn fornuft.

Danskproduserte produkter med vitenskapelig veldokumenterte aktive ingredienser uten bruk av parabener, mineraloljer, syntetiske dufter eller kunstige fargestoffer. Tromborg Treatment er et supplement til vanlig hudpleie fra Mood serien. Produktene er skapt for å motvirke hudens aldringstegn, problemhud eller skader forårsaket av eksterne miljøfaktorer. Det er kun benyttet den nyeste og banebrytende teknologien innen anti-aging hudpleie. Produktene inneholder blant annet det høyeste antallet av de nyeste høyteknologiske innovative peptider (små kjeder av aminosyrer) for å glatte ut linjer og rynker. Biomagiske aktive ingredienser og aktive planteekstrakter er drivkraften. Produktene er egnet for alle hudtyper, siden de er milde, effektive og enkle å bruke.
Kroppspleie er like viktig som skjønnheten er for ansiktet. Hudpleie og kroppspleieproduktene er laget av de aller beste ingredienser. Økologiske eteriske sertifiserte eteriske oljer og økologisk sertifiserte planteekstrakter av Malva, Calendula, pasjonsblomst, granateple mfl. Alle brukt for å tilføre huden fukt og energi på en enkel, rask og effektiv måte.

Å få en helt ny avling hjem av økologisk lavendel er en fantastisk opplevelse. En herlig duft spres overalt og beroliger sansene. Det er også en magisk opplevelse å motta mengder av salt fra Dødehavet - det beste saltet som fins. Fylt med mineraler og kjent for sine helende egenskaper.

Vi overdriver ikke, når vi sier at vi har det mest velduftende showrommet i Danmark. Enkel og naturlig velvære gjennom et univers av dufter av essensielle oljer som både virker aromaterapeutisk, og pleier og avstresser huden på samme tid. Samlet står merket Tromborg for moderne verdier og formidler tanker om livsstil, estetikk, skjønnhet og velvære.

Mitt navn er på produktene - og det er et ansvar jeg tar alvorlig.

Kjærlige hilsener fra
Marianne Tromborg

Les mer på www.tromborg.com

FORHANDLERE I NORGE:

Lurer du på hvor din nærmeste forhandler er? Ta kontakt med oss for din nærmeste forhandler ved bruk av kontaktskjemaet vårt. ( Skriv hvor i landet du ønsker nærmeste forhandler)

Kontakt


Tromborg på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.