Info til partnere

Nyttig info for deg som er Kokong forhandler eller Skinteam partner!

Hvert år etterutdanner vi hud- og spaterapeuter, massører, fotterapeuter, eiere og drivere i våre kurslokaler Bergen samt rundt om i landet. Kunnskap er ferskvare og i en bransje som stadig er i utvikling finnes det alltid en nyhet rett rundt hjørnet. Produkter oppdateres, massasjeteknikker forbedres og ingredienser diskuteres. Derfor er det viktig å holde seg oppdatert og informert om det nyeste både innen drift, produktkunnskap og innovasjon for å kunne hevde seg på et tøft marked.

Kokong er forhandler i Norge for følgende produktserier:
[comfort zone] luksus spa-produkter, fotpleieserien SatisFeet, italienske Skin Regimen, Tromborg økologisk make-up og kroppspleie, Revolution Line ansiktspleie, Semilac, Xenitalia og Lemi utstyr for spa og hudpleiesalonger.

Våre produktserier er blitt valgt som fagprodukter på Nordisk Hud & Spa Akademi. Deres kvaliteter og egenskaper er derfor pensum i utdanningen av morgendagens hudterapeuter i Norge.

Siste nytt

Her publiserer vi viktig informasjon til våre partnere.

14.02.2020 – Happy Valentinesdag til alle våre partnere!

28.01.2020 – Vi oppdaterer nettsiden! Derfor ber vi våre forhandlere om å ta kontakt direkte for å bestille varer til salong.

01.01.2020 – Godt nyttår alle salonger og klinikker. Takk for et fantastisk 2019 og vi gleder oss til et nytt år med nye muligheter. Vi har mange planer for våre partnere i 2020!

Lukk meny