1-555-645-324 info@yourdomain.com

KURS FRA KOKONG SKIN CARE

Øk din kompetanse og omsetning!

Hvert år etterutdanner vi hud- og spaterapeuter, massører, fotterapeuter, eiere og drivere i våre kurslokaler i Bergen, samt rundt om i landet. Kunnskap er ferskvare. Produkter oppdateres, massasjeteknikker forbedres og ingredienser diskuteres.

Derfor er det viktig å holde seg oppdatert og informert om det nyeste både innen drift, produktkunnskap og innovasjon for å kunne hevde seg på et tøft marked.

Bruk kontaktskjemaet under for å melde klinikken din på kurs!

Garanti 

På alle våre kurs har vi fokus på: Informativ, grundig, sikker og trygg produktlære. Behandlingsteknikker som er relatert direkte til produktlinjen og hvordan du kan bli din kundes ”personlige hudtrener”.

Ved å følge vårt konsept garanterer vi minimum 20% økt vareslag, mer lojale kunder, som handler hos deg og ikke konkurrenten samt økt behandlingsomsetning på hver enkelt kunde.

Deltakelse vil gjøre deg og dine terapauter til eksperter på å skrive “hudresepter”, som består av behandlinger og et hjemmeprogram med produkter fra din salong. Kurslederne vil veilede deg og dine ansatte slik at dere oppnår solide hudpleieprogrammer basert på resultatoppnåelse med høy selvtillit og god behandling- og produktkunnskap. 

Påmelding 

Ved påmelding vil du få tilsendt en bekreftelse på epost, samt en påminnelse en uke før kursdato. Har du problemer med å melde deg på, sender du en epost til kurs@kokong.net. Frist for påmelding til våre kurs er 5 dager før kursdato og gjelder alle våre kurs som holdes i våre egne kurslokaler i Bergen. 

Avmelding

Har du ikke har anledning til å komme på kurset du er påmeldt, ber vi om at du gir oss beskjed snarest på epost til kurs@kokong.net. Vi minner om at ved avmelding senere enn 24 timer før kursstart eller ved uteblivelse belastes det med et gebyr på kr 500,-.

Online Portal

Når det ikke passer å reise på kurs, eller om du trenger et oppslagsverk har vi en online-portal, som gir deg og dine ansatte tilgang på et bredt utvalg av læringsmaterialet vårt. Her finnes lydfiler, teknisk informasjon om produkter og videoer som viser behandlingsteknikker- portalen kan benyttes i seg selv, eller i forkant og i etterkant av våre kurs.

Ta kontakt for mer informasjon.

Kurssted

Adresse: Skuteviksbodene 16, Bergen

Påmelding: kurs@kokong.net

Lukk meny