Om oss

Kokong er en spennende leverandør som ønsker å friske opp og fornye hudpleiebransjen i Norge. Vi synes det er viktig å tenke innovativt og gå nye veier! Vi vil samarbeide med deg som er kvalitetsbevisst og vil drive morgendagens hudpleiesalong.

Salonger som samarbeider med oss får et bredt produktsortiment skreddersydd for sine kunder. Vi importerer egne, unike serier med kvaliteter som appellerer til livsstilsmennesker. Produkter som vektlegger sunnhet og naturlige ingredienser.

Som stiller nye krav til brukervennlighet og effektivitet. Og ikke minst, som tilfredsstiller moderne forbrukeres interesse for spennende merkevarer og god design.

Kokong kan tilby et unikt og komplett utvalg av produkter, som gir kundene dine mulighet til å velge attraktive merkevarer innen spa, hud- og kroppspleie, makeup, velvære og livsstil. Vi har et omfattende kurstilbud der du og dine ansatte får profesjonell opplæring i produkt og behandlinger. Vi hjelper våre samarbeidspartnere med salg, vareeksponering og markedsføring, for å oppnå enda bedre lønnsomhet. Vi bidrar også med å tilrettelegge aktiviteter og events som garantert trekker nye kunder til salongen din.

Fakta om Kokong:

Kokong er eneforhandler i Norge for følgende produktserier:

[comfort zone] luksus spa-produkter, fotpleieserien SatisFeet, italienske Skin Regimen, Tromborg økologisk make-up og kroppspleie, Revolution Line ansiktspleie, Semilac, Xenitalia og Lemi utstyr for spa og hudpleiesalonger.

Lukk meny