SkinTeam

For salongeiere med ambisjoner!

Kokong Skin Care har gjennom SkinTeam Norge etablert betydelig driftskompetanse innen alle virksomhetsområder for hudpleiesalonger. Denne kompetansen gir vi videre til medlemer i Skinteam. Dette samarbeidet passer hudpleiesalonger som har ambisjoner, ønsker om å bedre sin drift og økonomi samt sikre salongen mot økt og fremtidig konkurranse.

I samarbeid med salongens eier, gjennomfører vi en analyse av salongen, før det inngås en avtale om samarbeid. Slik får vi en felles forståelse for hva Skinteam kan bidra med for nettopp deg, dine ansatte og din salong.

Medlemskap i Skinteam er 100 % kostnadsfritt, og samtlige kurs er kostnadsfrie. 

Fordeler:

– Kassasystem med integrert B2B og booking
– Rabattert innkjøpspris
– Gratis kurs
– Nettbutikk og hjemmeside med kickback
– Egen markedsavdeling med spesialkompetanse 

Kriterier:

– Minimum to ansatte
– 2 behandlingsrom
– God beliggenhet
– En eier med ambisjoner
– 15 kvm butikkdel

Gratis nettbutikk

Nettbutikk for Skinteam-medlemmer er gratis. Din unike nettbutikk skal fungere som hjemmeside og som et supplement til din drift. Det er smart å tilby kunder, som bor et stykke unna salongen muligheten til å supplere produkter til sitt hjemmeprogram fra nett. Det er derimot kostbart og krevende å drive sin egen nettbutikk, vi gjør det for deg. Nettbutikken fungerer også som en hjemmeside med booking. 

Se nettbutikken her!

Medlemsklubb

 

Personene bak Skinteam Norge er de samme som startet og bygget opp SATS-kjeden. Disse folkene kan med andre ord medlemskap og lojalitetsprogrammer, bedre enn noen andre. Skinteamsalonger har per i dag flere tusen medlemmer, som betaler en fast sum hver måned for å være medlem og for å få fordeler i salongene og i nettbutikk. Dette er en  smart måte å sikre seg kundelojalitet på.  

 

Kunne du tenke deg å delta i SkinTeam Norge? 

Fyll ut søknadsskjemaet under og motta en invitasjon til en uforpliktende presentasjon av konseptet.

Skinteam søknad

Bruk skjemaet under for å starte din søknadsprosess

Kontaktinfo

Ta kontakt for mer informasjon

Addresse: Skuteviksbodene 16, Bergen

www.shop.skinteam.no

Lukk meny